Weboldal készítés

weboldal készítés és webdesign

Manapság egy vállalkozás szinte elképzelhetetlen egy szép és átlátható, könnyen böngészhető és informatív weboldal nélkül.
Célunk, hogy Ügyfeleinknek olyan oldalt készítsünk, amelyekkel elősegíthetjük vállalkozásuk sikerét.

Egy jól elkészített weboldal ügyfeleket hoz és bevételt termel tulajdonosa számára.

PixartDesign - Weboldal készítés

saját weboldal kedvező áron?

A megkeresések nagy százalékában a leendő ügyfelek egyből az kész weboldal árát kérdezik meg. Ez természetesen érthető. Ugyanakkor néhány összetevőt figyelembe kell venni ebben az esetben. Árlistánkkal szeretnénk segíteni abban, hogy közelítőleg tervezni tudjon mindenki és az előzetes elképzelések alapján egy összeg megállapítható legyen.
Természetesen minden esetben egy előzetes felmérést követően megnézzük, mit szeretne megjeleníteni az Ügyfél és azok alapján pontosabb képet tudunk adni az elkészülő weboldal áráról.

felhasználóbarát felület

Célunk egy szép és átlátható, könnyen kezelhető weboldal elkészítése. Fontosnak tartjuk, hogy az oldalt látogatók mindenféle nehézség nélkül a lehető leggyorsabban megtalálják a számukra fontos információt. Ezek hiányában sajnos el fogják hagyni a weboldalt.

reszponzív weboldal készítés

A mai világban már nem csupán a számítógépen, hanem tableten és mobiltelefonon is megtalálhatnak ügyfeleink. Nem elég tehát csak az asztali számítógépen megjeleníteni weboldalunkat, hanem fontos, hogy a különböző hordozható eszközökön is szépen és hibátlanul jelenjen meg oldalunk.Referenciák megtekintése

Tekintse meg referenciáinkat. Bízunk benne, hogy elnyerik tetszését és hamarosan Ügyfeleink között köszönthetjük Önt is!